BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

perjantai 28. marraskuuta 2014

Oho, maailma onkin iso!

Pennut ovat kahden ja puolen viikon ikäisiä, ja alkavat hoksata universumin olevan paljon luultua isomman. Siis pesän jälkeenhän maailma jatkuu! Ne tuntevat oman perheen jäsenet hajusta ja nuuhkuttavat uteliaasti kasvoihin napittaen, mutta vieraille sähistään. Vain hetken: ne lukevat emon käytöstä, ja jos Annabella on rento, nekin rentoutuvat. 

Punainen poika Frille, Kissmollin Goffriller, on valtavan utelias. Pää huojuen ja jalat vapisten se ponnistelee pesän reunalle katsomaan, kuka tuli.

Frille ja Neri, pojannaskalit pää täynnä kepposia.

Oi, Amati-neito, pentueen ainoa tyttö, on todennäköisesti lilakilpikonna. Amati on kookas ja itsevarma pieni kissatar, joka jo nyt tuntuu katsovan veljiensä kohellusta ylemmyydentuntoisena. Amati on erittäin lupaavan näköinen burmalapsi.

Annabella ansaitulla lepotauolla hyvin tyytyväisenä itseensä. Se on aika hurjapäinen emo, kaikki talon kissat ovat saaneet turpaansa, ja nyt se pitää pitää visusti suljetun oven takana. Ihmisiin ja koiriin se suhtautuu rennosti. Se makoilee kumeasti kehräten tunti toisensa jälkeen pesäkopassa imettämässä, pesee lapsiaan ja välillä myös kopan seiniä. Täydellinen perheenäiti.

Pentujen unta on hauska seurata. Tassut sätkivät, suu lupsuttaa ja silmät saattavat olla apposen auki. Mitä lie uneksivat kahden viikon elämänkokemuksellaan?

Kuva Elviksen ja Annabellan lemmenlomalta alkusyksyltä. Elvis jätti muistoksi paitsi viisi lapsukaista, myös tehokkaasti ja perusteellisesti merkatun patjan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti